Vsi izdelki

KG STOP KG

KG STOP KG

Naravni zaviralec apetita je dobrodošla novost za vse, ki se nenehno bojujejo z odvečnimi kilogrami.

Additional DescriptionDodatni opis

Je dobitnik veliko prestižnih nagrad, med drugimi prve nagrade za najboljšo naravno sestavino za hujšanje v preteklem letu, podeljeno na mednarodni konferenci za hujšanje in kontroliranje telesne teže v Berlinu.
KG STOP je s patentom zaščitena naravna snov, pridobljena iz pinjol korejskega bora. Učinkovito pomaga zmanjšati vnos kalorij brez stradanja in nenehne želje po prigrizkih, saj zavira apetit, upočasni praznjenje želodca ter veča občutek sitosti.

Nova pomoč je do telesa prijazna, uporaba je enostavna, saj kapsule zaužijemo uro do 2 uri pred večjim obrokom hrane. Učinek pa zagotovljen, kar so potrdile tudi randomizirane, dvojno slepe in navzkrižne klinične raziskave.

Za uporabo ni časovne omejitve in ker gre za popolnoma naravno snov, tudi stranskih učinkov ni.

Vsebina: 60 kapsul


23.80 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Fucoxanthin

PERSPEKTIVNA MOLEKULA PROTI DEBELOSTI, NARAVNOST IZ OCEANA

Izvleček Undarie pinnatifide, alge proti debelosti za izgubljanje odvečne teže!

Dandanes se z debelostjo srečujemo v vseh starostnih skupinah, v vseh družbenih slojih, v vseh regijah, brez razlikovanja po spolu ali starosti.

Additional DescriptionDodatni opis

Pri zmanjševanju telesne teže sta prvi dve pravili, ki ju moremo upoštevati, dieta in šport. Pri tem pa so nam lahko v pomoč tudi določena prehranska dopolnila. Morski organizmi so že več desetletij predmet intenzivnih raziskav, katerih cilj je odkrivanje novih, farmakološko aktivnih snovi in potencialnih prehranskih virov. V tem pogledu predstavljajo alge izjemen vir. Med užitnimi vrstami rjavih alg po pomenu izstopa Undaria pinnatifida (Wakame), iz katere se pridobiva izvleček fukoksantin.

Fukoksantin je naravno barvilo iz skupine karotenoidov. Zaradi antioksidativnih lastnosti karotenoidov, le te uvrščamo med snovi, ki zavirajo procese staranja. Fukoksantin spada v podskupino ksantofilov. Zanje je značilen atom kisika, ki je pogosto v obliki skupine -OH na izoprenski molekuli. Najbolj značilen ksantofil je lutein, katerega že poznamo. Prisotnost kisikovih atomov daje ksantofilom bolj polaren značaj v primerjavi s karoteni, kar omogoča kromatografsko ločitev obeh skupin barvil.

Fukoksantin; barvilo rjavih do olivno zeleno obarvanih alg je v laboratoriju pokazalo izredno učinkovitost pri zmanjšanju odlaganja trebušne maščobe. Mehanizem deluje na zaviranje diferenciacije preadipocitov in na spodbujanje termogenetskega delovanja v tkivu. Adipociti so celice kože, ki imajo funkcijo shranjevanja maščob. Le te lahko narastejo tudi do 60-krat glede na svojo normalno velikost. Ko adipocit postane nasičen, njegova predstopnja (preadipocit), prevzame vlogo skladiščenja maščob. Posledica je množenje števila adipocitov in širjenje kože, da bi se le ta prilagodila povečanju volumna adipoznega tkiva. Posledično se tudi mreža strukturnih vlaken v podkožnem tkivu deformira.

Izvleček Undarie pinnatifide (16 mg / kapsulo), ki ga uporabljamo v izdelku Fucoxanthin je titriran na 10% fukoksantina. Gre za inovativno sestavino, katere cilj je zmanjšanje odvečne telesne teže in posredno debelosti, skupaj z restriktivno dieto in telesno aktivnostjo.

Hipotezo o delovanju fukoksantina proti debelosti je najprej postavila skupina raziskovalcev Univerze v Hokaidu, ki je tudi oblikovala zanimive hipoteze o mehanizmih bioloških učinkov povečanja porabe odvečnih maščob. Študije so pokazale, da fukoksantin povečuje aktivnost sestavine po imenu UCP1, ki se nahaja v maščobah in povečuje hitrost, s katero “izgoreva” odvečna trebušna maščoba, ki jo drugače poimenujemo tudi bela maščoba. Le ta je zdravju najbolj nevarna, saj pospešuje nastanek bolezni srca in ožilja ter sladkorne bolezni. Ta študija je pokazala, da so osebe v 16 tednih ob zaužitju 2,4 mg fukoksantina dnevno, v povprečju izgubile 4,9 kg telesne teže. Za podobne pozitivne rezultate je potrebno redno dnevno zaužiti po 2 kapsuli Fucoxanthina.

Druga pomembna učinkovina Fucoxanthina je epigalokatehingalat (EGCG), ki je odličen aktivator metabolizma in priznan kot odličen antioksidant. EGCG so flavonoidi zelenega čaja, ki lovijo proste radikale in tako zmanjšujejo možnost za nastanek raka in srčno-žilnih bolezni. 32% antioksidativnega potenciala zelenega čaja so znanstveniki pripisali prav EGCG.

Fucoxanthin torej omogoča organizmu, da lažje uporabi belo trebušno maščobo kot “gorivo” ter tako omogoča lažje hujšanje ravno na tistih delih telesa, kjer je najtežje zmanjšati obseg.

Fucoxanthin zato predstavlja pomembno pomoč pri ohranjanju telesne teže znotraj normalnih meja in preprečuje nabiranje bele trebušne maščobe, ki je zelo škodljiva zdravju in nenazadnje tudi videzu. Z odpravljanjem maščobe s trebuha, človek močno zmanjša prekomerno težo in tako zmanjša tudi tveganja za nastanek številnih bolezni, ki so z njo povezane.


25.20 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

CLA super plus

Izgubite odvečne kilograme brez stradanja

Konjugirana linolna kislina ali CLA je maščobna kislina, ki v našem organizmu predstavlja vir esencialne linolenske kisline. Naravni viri linolenske kisline so sicer koruzno olje, sončnična semena in sončnično olje, oreščki, goveje meso ter mlečni izdelki.

Additional DescriptionDodatni opis

Ker pa sodeluje tudi pri procesih izkoriščanja energije, je, pri enolični, neuravnoteženi in kalorično bogati prehrani, priporočljivo dodatno uživanje konjugirane linolne kisline oziroma z njo bogatih prehranskih dopolnil.

CLA SUPER PLUS kapsule pripomorejo k zmanjšanju telesne teže. V organizmu pospešujejo izgorevanje maščob in pospešujejo transport maščobnih celic v mišično tkivo, kjer se maščobe porabijo kot vir energije.

Učinki CLA SUPER PLUS so vidni tudi pri nespremenjenem načinu prehranjevanja, kar pomeni, da nam organizma, v želji po izgubi odvečnih kilogramov ni potrebno stradati...

Vsebina: 60 kapsul


19.90 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Chitosan & Lcarnitine - Body vit

Chitosan je naravna snov oziroma polisaharid pridobljen iz hrustanca morskih živali, najpogosteje iz hrustanca rakovic in jastogov. Za naš organizem je neprebavljiv in ima zgradbo podobno prehranskim vlakninam. Chitosan deluje kot magnet za maščobe v črevesju in tako preprečuje njihovo absorbacijo in nalaganje v telesu, kar pomeni hitrejše izgubljanje odvečne teže.

Additional DescriptionDodatni opis

L-carnitin je naravno prisoten v našem organizmu, v glavnem pa ga najdemo v skeletnih mišicah, v srčni mišici, v jetrih in ledvicah. V našem organizmu je L-carnitin potreben predvsem pri procesih pridobivanja in izkoriščanja energije, zato se kot prehranski dodatek pogosto priporoča osebam, ki se redno ukvarjajo s športom oziroma z različnimi fizičnimi aktivnostmi.

L-carnitin pospešuje izgorevanje maščob. Če v telesu primanjkuje L-carnitina, le-to ne more pravilno izkoristiti maščob in zato prihaja do njihovega nalaganja, kar lahko povzroča številne nevšečnosti, bodisi estetske bodisi zdravstvene.

Vsebina: 90 kapsul


18.57 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Anticilulitni Ozon gel

Zahvaljujoč svoji inovativni sestavi je OZON BioNaturel na področju boja proti celulitu in hujšanju edini tovrstni izdelek v svetu kozmetike, ki je bil nominiran za posebno nagrado “Slimming Ingredients Awards” v Berlinu leta 2008.

Additional DescriptionDodatni opis

Onesnaženje in slaba prehrana sta le dva izmed številnih vzrokov za nastanek celulita. BioNaturel inovativni OZON je anticelulitni gel, ki odstranjuje trdovratne maščobe in celulit z bojem proti mikroorganizmom, ki so odgovorni za zastoj tekočin v tkivih, zaradi česar koža izgleda »jamičasta« ali »pomarančna«.

BioNaturel OZON anticelulitni gel je inovativna formula bioaktivnih snovi z ozonom in rastlinskimi izvlečki za boj proti celulitu, ki vsebuje jojobino olje (Simmondsia chinensis) z mikroinkapsuliranim ozonom, japonsko deteljo (Lespedeza capitata), zelene alge (Ulva lactuca), kinkelibo (Combretum micranthum), divji kostanj (Aesculus hippocastanum), likviricijo = sladki koren (Glycyrrhiza glabra), treonin (esencialna aminokislina, ekstrahirana iz žit), jaluronsko kislino, ekstrahirano iz celičnih kultur in kofein.
Te sestavine spodbujajo lipolizo (razgradnjo) maščob, vplivajo na presnovo maščob, ovirajo skladiščenje maščob v podkožnem tkivu, izboljšujejo krvno in limfno cirkulacijo tkiv, delujejo protivnetno, odvajajo zastale tekočine, nerabne snovi in toksine, delujejo adstringentno (skrčijo in stisnejo tkivo), delujejo diuretično (pospešujejo izločanje tekočine iz telesa), vplivajo na tonus (normalno napetost) kože, delujejo antiedemično ( proti zastajanju vode v telesu), delujejo odvajalno, razstrupljajo telo, pozitivno vplivajo na tvorbo kolagena in elastina, vlažijo kožo in jo prestrukturirajo.

Da bi spodbudili naravni proces drenaže zastalih tekočin in nerabnih snovi pod površino kože in da bi spodbudili naravni proces razgradnje maščob in s tem prispevali k zmanjšanju celulita masirajte z nežnimi krožnimi gibi od gležnja do stegen in do pasu. Za največji učinek, izvajate nežno masažo, dokler se gel v celoti ne absorbira v kožo. Bodite posebej pozorni na zadnjico in boke. Z masažno tehniko valjanja ali stiskanja oblikujte kožno gubo in jo nežno potisnite vstran.


46.95 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...