Vsi izdelki

Theta Healing - Theta zdravljenje

Avtor: Vianna Stibal, Prevajalec: Gordana Pečnik

ODKRIJTE ENO IZMED NAJMOGOČNEJŠIH TEHNIK ENERGIJSKEGA ZDRAVLJENJA NA SVETU!

Additional DescriptionDodatni opis

ODKRIJTE ENO IZMED NAJMOGOČNEJŠIH TEHNIK ENERGIJSKEGA ZDRAVLJENJA NA SVETU!

Leta 1995 je Vianna Stibal, mati treh mladih otrok prejela diagnozo resnega zdravstvenega stanja. Vse, kar je preizkusila z uporabo tradicionalne medicine, je spodletelo, dokler ni uporabila preproste tehnike, ki jo je izvajala pri intuitivnih vpogledih. Navdušena nad tem, da se je v hipu pozdravila, je Vianna začela uporabljati to tehniko pri delu s strankami in opazovala, kako se je ena stranka za drugo čudežno ozdravila.

Theta Healing je izredno preprosta in učinkovita tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh področjih življenja: medsebojnih odnosih, strahovih, manifestacijah, karieri, zdravljenju bolezni in obilju. Njena največja uporabnost se nahaja v spreminjanju podzavestnih prepričanj, ki v dobršnji meri vplivajo na naše življenje. To tehniko, zavestnega dostopanja v theta stanje zavesti in povezovanja s Kreatorjem vsega, kar je, se lahko naučijo vsi, ki si želijo sprememb na fizični, mentalni, čustveni ali duhovni ravni.


19.95 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Šepetalka - Božanski orakelj

Šepetalka (knjiga + mošnjiček z 10 kamenčki)
Avtor: Vesna Kravcar

Additional DescriptionDodatni opis

Šepetalka je prva knjiga, ki se uporablja na poseben, izviren način. Je knjiga, ob kateri se prebudi občutek, da dejansko živi in utripa z nami. Je knjiga, ki je ne boste želeli posojati, ker jo boste želeli imeti ves čas ob sebi.

Prisluhnite sporočilom, ki šepečejo vaši duši, vsaki posebej. Prisluhnite sebi, kajti tam vas čaka vse tisto, na kar mislite, da čakate vi. Ste pripravljeni?

Knjigi je priložen mošnjiček z desetimi kamenčki s števili, na podlagi katerih izberete pesem s sporočilom.
Njen prepoznavni znak je simbol Šepetalke, ki prebuja nezavedne potenciale v nas samih in nas s tem približuje našemu pravemu namenu.

Čarodejka

Danes imava posebno učno uro.
Vem,
obožuješ ta predmet,
ki se imenuje Ustvarjanje.

Ko Sem še hodil po svetu,
se mu je reklo; Čaranje.

Vzemi pest Dobrih Misli,
Ljubeč Namen,
Zrno Resnice,
Plast Odločnosti
in Semena Vere.

Vse to zdrobi v mlinu
Manifestacije,
dodaj Esenco Ljubezni
in
mešaj s Kristalno Čistim Zavedanjem
Svoje lastne Čudovite Božanskosti.

Počakaj na trenutek
zlitja v Večnost
in zašepetaj čarobni urok
Samouresničitve.

Če ti uspe,
dobiš najboljšo oceno
in Moje darilo
v zlatem mošnjičku.
V njem je ključ do
Izpolnitve,
ki odklepa vse
ključavnice tega sveta.

Če ti ne uspe prvič,
ponavljaj toliko časa,
dokler ključu
ne zbledi lesk
in tudi po tem
ponavljaj
in nekega dne,
bom imel tudi
Jaz
vsega dovolj.

Mošnjiček ti bom vrgel v naročje.

Orakelj šepeta: "Če ti uspe, dobiš Moje darilo, ki odklepa vse ključavnice tega sveta."


44.00 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Enačba za denar

Enačba za denar: Zbirka metod in tehnik za finančno stabilnost
Avtor: Helen Zatteja

Additional DescriptionDodatni opis

Enačba za denar, avtorice Zatteje Helen, je knjiga, ki vam bo razkrila kako lahko s preprostimi tehnikami in metodami reprogramirate svoj um ter pričnete pridobivati denar. Knjiga je nekakšen praktičen vodnik do denarja in človek že od nekdaj poskuša vse mogoče, da bi prišel do njega. To, da misli o denarju prinašajo denar in misli o revščini prinašajo revščino, je že neštetokrat zapisano dejstvo. Vendar je v današnjem času svetovne finančne krize zelo težko vzdrževati pozitivne misli o denarju. Človekov um zelo težko nadzira in vzdržuje pozitivne misli ob vsakodnevnih slabih novicah iz vseh koncev sveta. V knjigi »Enačba za denar« so opisane preproste metode in tehnike, kdaj in kako lahko človekov um programirate tako, da ni dovzeten za slabe vplive iz okolja. S pomočjo knjige si boste lahko izračunali kdaj vam je čas bolj naklonjen, da vaše misli vibracijsko uskladite s pridobivanjem denarja in si ustvarite lepšo prihodnost. Edini način, da preoblikujete svoje življenje in pridete do rezultatov je, da sledite praktičnim navodilom, opisanim v tej knjigi. Ko boste knjigo prebrali, bo odločitev vaša. Ali boste sprejeli izziv in si ustvarili lepše, človeka vredno življenje, ali pa boste še vedno krivili ves svet za svoje neuspehe.


Cena: 25.00 €
20.00 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Čarodejka z rubinastim prahom

Čarodejka z rubinastim prahom
Avtor: Vesna Kravcar

Additional DescriptionDodatni opis

"Čarodejka z rubinastim prahom" je orakelj, posvečen Ženski z veliko Začetnico. V njej se prepletajo vsi arhetipi ženske, vse izkušnje, ki jih doživljamo na naši poti iskanja resnice. Čarodejka je knjiga, ki ne boža več, saj ni časa.

Je knjiga, ki ostro zareže z mečem Resnice.
Je knjiga, ki ljubi strastno, divje.
Je knjiga, ki jo občuti vsak delček naše biti, ko spregovori na glas.
Je knjiga, ki prebuja zaspano zavest.
Je knjiga, ki spreminja vodo v paro.
Je knjiga, ki jo boste takoj vzljubili ali pa takoj zasovražili.
Vmesne faze ni.

Je knjiga, ki govori o ljubezni, o jezi, o besu, nemoči, krhkosti naše narave, v isti sapi pa dreza v osrčje našega bistva in izvablja vse tisto, kar skrivamo pred svetom, na plano.
Je pot, ki sem jo prehodila v letih iskanja resnice, duhovnosti, spotikanj ob iluzije, slepila.. Je pot, ki jo je prehodila marsikatera ženska v vaši bližini, morda celo vi sami.
Je zlata nit, ki skozi zapletene hodnike labirinta najde pot do srca, do Boga, do duše in se na koncu zlije z vsem, kar sem, kar ste, kar so.

Vesna Kravcar: " Vsak namen, misel, občutek in želja se odzivajo na vibracijo izpolnitve, ki je ključna za uresničitev le-teh. Že dolgo časa raziskujem vpliv energij, barv, kristalov, misli, starodavnih mističnih izročil in še mnogo drugih elementov, na naše življenje. Od nekdaj me privlači mistično, magično, svetlikajoče in skrivnostno. Med svojim raziskovanjem misterija življenja sem se ukvarjala z bioenergijo, delom s kristali, simboli, skozi mojstrstvo reikija sem doživljala mojstrstvo življenja samega, a vse to bile so le stopnice do portala, kjer sem doživela največjo inicijacijo tega življenja: SPOZNANJA, DA SEM EDINSTVENO IN BOŽANSKO BITJE Z NEOMEJENIMI SPOSOBNOSTMI."


48.00 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...