Vsi izdelki

Čarodejka z rubinastim prahom

Čarodejka z rubinastim prahom
Avtor: Vesna Kravcar

"Čarodejka z rubinastim prahom" je orakelj, posvečen Ženski z veliko Začetnico. V njej se prepletajo vsi arhetipi ženske, vse izkušnje, ki jih doživljamo na naši poti iskanja resnice. Čarodejka je knjiga, ki ne boža več, saj ni časa.

Je knjiga, ki ostro zareže z mečem Resnice.
Je knjiga, ki ljubi strastno, divje.
Je knjiga, ki jo občuti vsak delček naše biti, ko spregovori na glas.
Je knjiga, ki prebuja zaspano zavest.
Je knjiga, ki spreminja vodo v paro.
Je knjiga, ki jo boste takoj vzljubili ali pa takoj zasovražili.
Vmesne faze ni.

Je knjiga, ki govori o ljubezni, o jezi, o besu, nemoči, krhkosti naše narave, v isti sapi pa dreza v osrčje našega bistva in izvablja vse tisto, kar skrivamo pred svetom, na plano.
Je pot, ki sem jo prehodila v letih iskanja resnice, duhovnosti, spotikanj ob iluzije, slepila.. Je pot, ki jo je prehodila marsikatera ženska v vaši bližini, morda celo vi sami.
Je zlata nit, ki skozi zapletene hodnike labirinta najde pot do srca, do Boga, do duše in se na koncu zlije z vsem, kar sem, kar ste, kar so.

Vesna Kravcar: " Vsak namen, misel, občutek in želja se odzivajo na vibracijo izpolnitve, ki je ključna za uresničitev le-teh. Že dolgo časa raziskujem vpliv energij, barv, kristalov, misli, starodavnih mističnih izročil in še mnogo drugih elementov, na naše življenje. Od nekdaj me privlači mistično, magično, svetlikajoče in skrivnostno. Med svojim raziskovanjem misterija življenja sem se ukvarjala z bioenergijo, delom s kristali, simboli, skozi mojstrstvo reikija sem doživljala mojstrstvo življenja samega, a vse to bile so le stopnice do portala, kjer sem doživela največjo inicijacijo tega življenja: SPOZNANJA, DA SEM EDINSTVENO IN BOŽANSKO BITJE Z NEOMEJENIMI SPOSOBNOSTMI."

48.00 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...