Vsi izdelki

Beauty star

Beauty Star je res prava zvezda med našimi izdelki. Kot ustvarjen je malodane za vse težave, ki se pojavljajo na našem obrazu, vratu in dekolteju. Se vam zdi to prepotentna trditev? Naše izkušnje in izkušnje zadovoljnih uporabnikov kažejo drugače.

Naš obraz je vsakodnevno izpostavljen velikim preizkušnjam. Onesnažen zrak, mraz, vročina, veter, potenje, alergije in nenazadnje tudi kritični pogledi ljudi s katerimi se srečujemo. Vsakdo opazi lepo negovano kožo in vsak si jo tudi želi imeti. Samo pomislite, koliko denarja porabimo za razne drage preparate, kreme in obiske pri kozmetičarkah!

Seštevek vseh izdatkov, ki jih imamo z nego kože na obrazu ni zanemarljiv. Kako torej iz začaranega kroga nenehnih izdatkov in kratko trajajočih učinkov?

Naša rešitev: Beauty Star.

Beauty Star je zavidljiv dosežek sodobne lepotne terapije. Učinkovito nadomešča boleče in predvsem zelo drage lepotne posege. Deluje na podlagi električnih impulzov, ki imajo spečifino obliko in frekvenco. Le ti pospešujejo biokemične in bioelektrične procese v našem kožnem tkivu. Prava mala fitnes napravica za našo kožo! Izboljšuje kondicijo mišičnega tkiva in s tem gladi gube. Pospešuje prekrvavitev in s tem pomaga koži, da odplakuje nečistoče.

Beauty Star se je izkazal kot uspešen v boju z mozolji, aknami, gubami ter celo herpesu, ki se nam pojavi na ustnicah. Z Beauty Starom si lahko osvežite utrujen obraz po napornem dnevu in le v nekaj minutah pridobite svežino, ki nam jo pobere naporen delavnik. Velikokrat je glavobol posledica napetosti obraznih mišic.

Sprostite napetosti in se rešite prenekaterega glavobola na povsem varen način. Škodljivih stranskih učinkov ni. Sodi v vsako kopalnico in v vsako žensko torbico.

Razvajajte se pred ogledalom in imejte se radi!

150.48 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...