Vsi izdelki

Weleda Tonik za obraz iz perunike

Tonik kožo osveži in tonizira. Primerno za vsak tip kože.

7.55 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Weleda Negovalno olje iz ognjiča

Ognjičevo olje za dojenčke in otroke z dragocenim sezamovim oljem, neparfumirano. Negovalno olje na naraven način neguje in razvaja nežno kožo najmlajših.

Additional DescriptionDodatni opis

Še posebej je primerno za dnevno nego kože in za nežno čiščenje v predelu plenic, saj preprečuje draženje kože in nastanek rdečice. Dragoceno sezamovo olje iz kontroliranih bioloških nasadov ohranja kožo voljno in nežno. Izvleček iz cvetov ognjiča iz kontroliranih bioloških nasadov kožo pomirja.


11.29 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Weleda Negovalno mleko iz ognjiča

Negovalno mleko na povsem naraven način ščiti in neguje otroško kožo in ji dovaja vlago.

10.45 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Weleda Negovalna krema za obraz in telo iz ognjiča

Obogatena krema na naraven način neguje nežno in občutljivo kožo najmlajših.

Additional DescriptionDodatni opis

Ščiti kožo v neugodnih vremenskih razmerah. Dragoceno mandljevo in sezamovo olje ohranjata nežno dojenčkovo kožo voljno in prožno in podpirata naravne funkcije kože. Izvlečki iz cvetov calendule in kamilice pomirjajo kožo. Čisti čebelji vosek in čebelji vosek, ki je soroden koži tvorita naravno zaščito in pri tem ne ovirata dihanja kože in kože ne izsušita. Negovalna krema z nežnim vonjem je primerna za nego zelo suhih predelov na koži. Učinkovito ščiti in neguje kožo pred mokroto v predelu plenic in preprečuje nastanek rdečice. Dermatološka testiranja potrjujejo izjemno učinkovitost kreme tudi pri zelo občutljivi koži in kožnih težavah.


5.99 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Weleda Losjon za umivanje in šampon iz ognjiča

Losjon za umivanje in šampon iz ognjiča nežno očisti kožo, lase in neguje. Sezamovo olje in drgoceno mandeljevo olje ohranjata vlago v koži, ščitita pred izsušitvijo in skrbita za svilnato nežen otip kože in las.

10.00 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Weleda Losjon za prhanje divja vrtnica

Eterična olja divje vrtnice Rosa Mosqueta, v losjonu za prhanje divja vrtnica, razvijejo svoj blagodejno harmoničen vonj. Dragocena rastlinska olja dodatno negujejo kožo.

Additional DescriptionDodatni opis

Olje, biološko pridelane vrtnice Rosa Mosqueta, ki je bogato z esencialnimi mašcobnimi kislinami, kožo razvaja in ji že med samim prhanjem nudi mehkobo in voljnost. Nežno sezamovo olje ji vrača maščobo, jo ščiti pred izsušitvijo. Rezultat: svilnato nežen otip na koži. WELEDA kremni losjoni za prhanje negujejo kožo že med samim prhanjem s čistimi rastlinskimi olji, ki koži vračajo maščobo in ohranjajo vlago, nežni sladkorni tenzidi pa povsem blago čistijo kožo. Prava eterična olja WELEDA dajo losjonom za prhanje enkraten vonj in tako poskrbijo za pravo doživetje telesa in čutov. Nežne emulzije za prhanje ne vsebujejo sintetičnih barvil, dišav in konzervansov in ne vsebujejo rastlin na osnovi mineralnih olj. Dermatološko testirano. pH vrednost se giblje med 6.5 – 7.0! Uporaba: Nasvet: pri prhanju bodite pozorni na temperaturo vode, saj pretopla voda izsuši kožo in oslabi vezivno tkivo.


7.22 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Weleda Krema za dojenčke iz ognjiča

Krema učinkovito ščiti pred mokroto, rdečico in neguje razdraženo kožo.

Additional DescriptionDodatni opis

Čisti čebelji vosek, ki je soroden koži tvorita naravno zaščito in pri tem ne ovirata dihanja kože. Izvleček iz cvetov ognjiča in izvleček iz kamilice iz kontroliranih bioloških nasadov pomirjata kožo. Dragoceno mandljevo in sezamovo olje ohranjata nežno dojenčkovo kožo voljno in prožno in podpirata naravne funkcije kože. Dermatološka testiranja potrjujejo izjemno učinkovitost izdatne kreme za dojenčke tudi pri zelo občutljivi koži in kožnih težavah.


5.80 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...

Weleda Krema za dojenčke in otroke za nego obraza iz ognjiča

Krema za dojenčke in otroke za nego obraza neguje, ščiti in oskrbi kožo z vlago. Weledina otroška krema za nego obraza vsebuje dragocene naravne substance, ki podpirajo naravne funkcije kože in ščiti ter neguje nežno otroško kožo in jo obenem oskrbuje z vlago.

Additional DescriptionDodatni opis

Dragoceno mandljevo olje ohranja kožo gladko in voljno. Izvleček iz cvetov biološko pridelane rastline calendula (ognjič) kožo pomirja. Čisti čebelji vosek in čebelji vosek, ki je soroden koži tvorita naravno zaščito pred izsušitvijo kože in pri tem ne ovirata dihanja kože. Krema se lahko porazdeli in se hitro vpije. Prav tako je primerna za nežno nego občutljive kože pri odraslih. Nasvet: otroka boste mnogo lažje namazali s kremo, če jo boste predhodno nekoliko ogreli v dlaneh in jo nato nanesli na otroški obraz ali telo. Dermatološka testiranja potrjujejo izjemno učinkovitost kreme tudi pri zelo občutljivi koži in kožnih težavah.


10.00 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...
Pages: 1 2