Vsi izdelki

Anticilulitni Ozon gel

Zahvaljujoč svoji inovativni sestavi je OZON BioNaturel na področju boja proti celulitu in hujšanju edini tovrstni izdelek v svetu kozmetike, ki je bil nominiran za posebno nagrado “Slimming Ingredients Awards” v Berlinu leta 2008.

Onesnaženje in slaba prehrana sta le dva izmed številnih vzrokov za nastanek celulita. BioNaturel inovativni OZON je anticelulitni gel, ki odstranjuje trdovratne maščobe in celulit z bojem proti mikroorganizmom, ki so odgovorni za zastoj tekočin v tkivih, zaradi česar koža izgleda »jamičasta« ali »pomarančna«.

BioNaturel OZON anticelulitni gel je inovativna formula bioaktivnih snovi z ozonom in rastlinskimi izvlečki za boj proti celulitu, ki vsebuje jojobino olje (Simmondsia chinensis) z mikroinkapsuliranim ozonom, japonsko deteljo (Lespedeza capitata), zelene alge (Ulva lactuca), kinkelibo (Combretum micranthum), divji kostanj (Aesculus hippocastanum), likviricijo = sladki koren (Glycyrrhiza glabra), treonin (esencialna aminokislina, ekstrahirana iz žit), jaluronsko kislino, ekstrahirano iz celičnih kultur in kofein.
Te sestavine spodbujajo lipolizo (razgradnjo) maščob, vplivajo na presnovo maščob, ovirajo skladiščenje maščob v podkožnem tkivu, izboljšujejo krvno in limfno cirkulacijo tkiv, delujejo protivnetno, odvajajo zastale tekočine, nerabne snovi in toksine, delujejo adstringentno (skrčijo in stisnejo tkivo), delujejo diuretično (pospešujejo izločanje tekočine iz telesa), vplivajo na tonus (normalno napetost) kože, delujejo antiedemično ( proti zastajanju vode v telesu), delujejo odvajalno, razstrupljajo telo, pozitivno vplivajo na tvorbo kolagena in elastina, vlažijo kožo in jo prestrukturirajo.

Da bi spodbudili naravni proces drenaže zastalih tekočin in nerabnih snovi pod površino kože in da bi spodbudili naravni proces razgradnje maščob in s tem prispevali k zmanjšanju celulita masirajte z nežnimi krožnimi gibi od gležnja do stegen in do pasu. Za največji učinek, izvajate nežno masažo, dokler se gel v celoti ne absorbira v kožo. Bodite posebej pozorni na zadnjico in boke. Z masažno tehniko valjanja ali stiskanja oblikujte kožno gubo in jo nežno potisnite vstran.

46.95 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...