Vsi izdelki

Noni mix

REVOLUCIONARNI TROJČEK – SOK NONI, ALOE VERA, PAPAJA

REVOLUCIONARNI TROJČEK – SOK NONI, ALOE VERA, PAPAJA

RASTLINSKI DODATEK K PREHRANI, ki je koristen za zaviranje prostih radikalov. Noni mix prispeva k dobremu počutju in energijskim procesom.

V eni 10 ml steklenički (priporočena dnevna doza):

ČISTI SOK IZ KONCENTRATA SOKA PAPAYE (Carica papaya) 3,3 ml

FERMENTIRANI SADEŽ PAPAYE (Carica papaya) 5% na 10 ml

Podolgovato jajčasta, rumeno zelena do rumena ali oranžno obarvana papaja raste na močnih trajnih deblih. Uspeva v vlažnih in toplih predelih Srednje in Južne Amerike, pa tudi v Afriki in azijskih deželah.

Papajini encimi so mešanica več encimov: papaina, himopapaina, in papajalizocima. Le ti pa so pravo naravno zdravilo. Papain cepi beljakovine iz hrane v aminokisline (najmanjši gradniki beljakovin). Genetske raziskave so odkrile nov osrednji pomen beljakovinske presnove. Vse kar se v telesu dogaja in pogojuje telesno in duševno zdravje, se dogaja s posredovanjem beljakovin. Vse druge hranilne snovi, kot so maščobne kisline, vitamini, mikroelementi in podobno, namreč le sodelujejo v beljakovinski presnovi.

Pri številnih ljudeh je beljakovinsko stanje žal katastrofalno: pomanjkanje želodčne kisline (pomembne za začetno prebavo beljakovin) in proteolitičnih (beljakovine razgrajujočih) encimov trebušne slinavke, že od 35. leta naprej povzroča izredno slabo izrabo beljakovin. POSLEDICA: neprebavljene beljakovine gnijejo v črevesju, beljakovinski odpadki povzročajo prebavne motnje, težave s kožo in alergije. In prav pri tem pomagajo encimi iz papaje.

Vsekakor pa je v medicini že dolgo znano, da papain izboljšuje beljakovinske razmere v vseh telesnih celicah. Encimi delujejo poživljajoče, zvišujejo kondicijo in dajejo moč ter zdravijo bolezni zaradi pomanjkanja beljakovin. Pospešujejo nastajanje mišičja, krepijo srce in ožilje, skrbijo za hormone, večjo spolno slo in življenjsko radost. Predvsem pa krepijo celoten imunski sistem in sluznice.

PAPAJA JE ENERGETSKA BOMBA IZ TROPOV Z ENKRATNO MEŠANICO ENCIMOV, KI IZREDNO DOBRO VPLIVAJO NA SRCE IN OŽILJE.

ČISTI SOK SADEŽA NONI (Morinda citrifolija) 3,3 ml

V Sloveniji Morinda ne uspeva, je pa ena najpomembnejših rastlin, ki se uporablja v tradicionalnem zdravilstvu Polinezije. V preteklosti so zdravilci na Havajih (Samoi, Rotumi in Fidiju) uporabljali liste in še nezrele plodove predvsem za zunanje zdravljenje ran, razjed, vnetij in infekcij. Novejše raziskave zdravilnih učinkov Morinde pa so se deloma oddaljile od njene tradicionalne zunanje uporabe in postavile v ospredje predvsem notranjo uporabo v obliki napitkov in sokov.

Sestava sadeža je izredno kompleksna, bogata z vitamini, minerali, dietnimi vlakninami in aminokislinami. Poleg nam poznanih hranilnih snovi lahko v sadežu NONI najdemo tudi številne druge aktivne snovi, ki jih v naši običajni prehrani oz. v drugih živilih v takšni sestavi ne najdemo. Tako na primer poznavalci največkrat omenjajo spojine SKOPOLETIN, DAMNAKANTAL in PROKSERONIN, ki aktivno vplivajo na naše razpoloženje ter pripomorejo k vzpostavitvi idealne imunske odpornosti oz. celostno vitalizirajo naše telo.

Redno in vsakodnevno uživanje soka NONI lahko pomembno prispeva k boljšemu delovanju vašega imunskega, prebavnega, krvno-žilnega, mišičnega, urinarnega, respiratornega, limfnega, toplotnega ali katerega drugega telesnega sistema ter s tem učinkovito vpliva na počutje vašega celotnega organizma.

V sadežu NONI so do danes našli več kot 150 hranilnih zdravilnih snovi. Noni stimulira proizvodnjo T-celic imunskega sistema, ki imajo glavno vlogo pri odpravljanju bolezni, uničuje oz.odpravlja veliko vrsto bakterij, krepi imunski sistem, blaži bolečine, ima antibakterijske lastnosti, …

LISTI ALOE VERE (Aloe barbadensis) – čisti sok 3,3 ml

Aloe vera je bila od nekdaj obravnavan kot čudež med naravnimi rastlinami. O njej se govori in piše že več kot 3000 let, njena uporaba pa je bila dokumentirana v starodavnih kulturah, kot so egipčanska, rimska, grška in kitajska. Od davnih časov pa do danes so v ALOE VERO verjeli milijoni ljudi. Imeli so jo za naravno pomoč k dobremu počutju in njena priljubljenost je zelo velika še danes. Aloe vera, rastlina iz družine lilijevk, je s svojimi sočnimi listi pri ljudeh zbujala pozornost že tisočletja pred našim štetjem. Ko so ljudje ugotovili, da je sok alojinih listov bogato skladišče različnih hranilnih snovi, so začeli namreč preučevati njene vplive na naše telo.

Stari Egipčani naj bi rastlino celo tako zelo cenili in častili, da so jo poimenovali kar rastlina nesmrtnosti. Vsebuje namreč preko 70 pomembnih sestavin in nad 200 biološko aktivnih spojin, ki s svojim sinergijskim delovanjem vplivajo na ohranjanje vašega zdravja in dobrega počutja. Danes vemo, da aloja vrača življenjsko energijo, odpravlja kronično utrujenost, pospešuje delovanje vseh notranjih organov ter krepi celotno telo in duha. Pomaga pri nespečnosti, bolečinah v ledvicah, bolezni kože (ekcem), želodčnih motnjah, … Uporabljajo jo tudi za zdravljenje hemoroidov.

UČINKI NONI MIXA:

- krepi imunski sistem

- pomaga pri prebavi

- krepi srce in ožilje

- deluje protivirusno

- spodbuja delovanje krvnega obtoka

- izloča strupe iz organizma

- uničuje oz. odpravlja veliko vrst bakterij, klic in glivic

- ima antibakterijske lastnosti, blaži vnetja

- zmanjšuje razvoj raka

- pomaga pri težavah s sinusi, sklepi, pri suhi koži, obolenju živčnega sistema

- pomaga pri migreni

- pljučnih obolenjih

- kronični utrujenosti

- krčnih žilah

- povečuje mentalno jasnost in sposobnost koncentracije

- povečuje nivo fizične pripravljenosti

- pomaga pri depresiji, pozabljivosti, težavah s spolnostjo, alergijah….

Priporočena dnevna doza: 1 ampula zjutraj na tešče.

Vsebina: 30 ampul po 10 ml

Možna prisotnost strjenih delcev je značilna za izdelek. Pred uporabo pretresi.

Naravna aroma borovnice

35.70 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...