Vsi izdelki

Aloe vera Figolaks

Za redno, urejeno odvajanje

Sok iz celotnega alojinega liste ter gela iz notranjosti listov ekološko pridelane Aloe-Vere ter izvlečka fig.
Je edinstven napitek, ki uravnava delovanje črevesja, lahko deluje čistilno in razstruplja naše telo.

Fibersol2® je prva svetovna vodotopna dietetična vlaknina pridobljene iz 100% naravnega koruznega škroba. Fibersol2® je nizkokaloričen probiotik, ki učinkovito podpira optimalen razvoj črevesne mikroflore. Prijazen je do črevesnih resic, vsebuje 90% vlaknin v suhi snovi, istočasno je v vodi topna. Uporablja se za pravilno delovanje črevesja (redno odvajanje), uravnavanje presnove glukoze v krvi, znižuje raven holesterola v krvi, znižuje raven trigliceridov v krvi.

Fige sodijo med najstarejše zdravilne sadeže. Fige večajo učinkovitost delovanja črevesja, uravnavajo prebavo, pomagajo pri utrujenosti, šibkosti, nesposobnosti za delo, izboljšujejo sposobnost koncentracije, izboljšujejo razpoloženje, odpravljajo živčnosti in blažijo menstrualne težave.

Sok Aloe Vera Figolaks so tekoče vlaknine s figovim sirupom za redno in urejeno prebavo.

Edinstven napitek odličnega okusa iz soka Aloe Vera, vodotopnih dietetičnih vlaknin Fibersol2 ter izvlečka fig deluje čistilno, razstruplja in uravnava delovanje črevesja.

Sok Aloe Vera visoke čistosti in kakovosti deluje blagodejno na črevesje ter pospešuje absorpcijo vitaminov in mineralov.

Fige povečajo učinkovitost delovanja črevesja ter uravnavajo prebavo.

Fibersol2 je prva svetovna vodotopna dietetična vlaknina pridobljene iz 100% naravnega koruznega škroba. Fibersol2 je nizkokaloričen prbiotik, ki učinkovito podpira optimalen razvoj črevesne mikroflore. Prijazen je do črevesnih resic.

Vsebina: 500ml

28.75 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...