Vsi izdelki

Bronhinol

Za zdrave bronhije in za ohranitev zdravih dihal

Bronhinol vsebuje sok aloje, različne rastlinske izvlečke in naravne zdravilne snovi za uporabo pri prehladu, gripi, bronhitisu, astmi oziroma drugih pljučnih težavah. Vsebuje bogat kompleks naravnih snovi.

Materina dušica (Timijan): običajno se uporablja pri bronhitisu, suhem kašlju, dražečem kašlju, astmatičnem kašlju, emfizemu, olajša izkašljevanje, zavira napad kašlja, ima protibakterijski, fungicidni in antibiotični učinek. Materina dušica je učinkovito sredstvo za vnetja prsnega koša, kot so bronhitis, oslovski kašelj in vnetje poprsnice. Skupaj z drugimi zelišči jo predpisujejo za astmo, zlasti pri otrocih. Pomaga tudi pri lajšanju simptomov senenega nahoda, preprečuje krče pri boleznih želodca in črevesja, odganja črevesne zajedavce in rahlo pomirja, pospešuje potenje in rahlo odvaja vodo iz telesa, učinkuje antiseptično.

Črni bezeg: znana je njegova uporaba pri gripi in prehladu. Zavira razvoj prehladnih virusov ter vsebuje veliko vitamina C. V ljudskem zdravilstvu se uporablja proti prehladnemu nahodu in vnetju obnosnih votlin. Tudi za izločanje vode ter kot blago odvajalo in blago protivnetno zdravilo.

Ehinacea: široko uporabljana rastlina pri astmi, prehladu, vnetem žrelu. Krepi imunski sistem.

Borovi vršički: uporabljajo se v ljudski medicini za astmo, prehlade, pri vnetem žrelu. Vsebujejo terpene z razkužilnim učinkom.

Trpotec: protiedemski učinek, zavira kašelj. Trpotec je predvsem zdravilna rastlina zoper vsa obolenja dihalnih poti. Pripravke iz listov ozkolistnega trpotca uporabljamo za pomirjanje suhega in dražečega kašlja, ki spremlja prehladna obolenja in druga vnetja

dihal. Primerni so tudi za lajšanje suhega kašlja kadilcev.

Evkaliptus: antiseptik, hladi ter olajša dihanje. Pomaga pri astmi, bronhitisu, angini, prehladu, zamašenih dihalnih poteh in težavah s sečili.

Limonska trava (melisa): deluje protivnetno, baktericidno, protivirusno in razkužilno. Uporablja se za zdravljenje želodčnih težav, napenjanja in za

pomiritev.

Aloe vera: zavira vnetje, deluje proti virusom.

Propolis: zavira rast bakterij, pospešuje naravno obrambo. Zavira razvoj bakterij ali jih celo uničuje, pospešuje celjenje in pomaga pri zdravljenju vnetij. Pomembno je njegovo antibiotično delovanje, saj ne učinkuje samo na bakterije ampak tudi na različne viruse. Pogosto ga uporabljajo pri in za krepitev imunskega sistema. Deluje tudi kot antioksidant, zaradi česar ga uporabljajo v prehrambeni, kozmetični in farmacevtski industriji. Predvsem ga uporabljamo pri zdravljenju, obolenj dihal in dihalnih poti. Pomaga pri vnetju, pri vnetju debelega črevesa, pri različnih poškodbah in obolenjih kože.

Beta karoten: je provitamin prisoten v rastlinskih pigmentih, pomemben za dobro delovanje imunskega sistema.

Bronhinol: pomaga pri bronhitisu, astmi, kašlju, hripavosti, oteženem dihanju, ...

Uporabljajo ga lahko otroci od treh let starosti naprej. Lahko se uporablja ob uporabi inhalatorjev ter drugih zdravil za astmatike.

30.30 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...