Vsi izdelki

Česen v kapsulah

Zaščita za ožilje

Kot odlično in ostro začimbo izrazitega okusa poznamo česen danes ljudje praktično po celem svetu. Česen namreč resnično dopolni aromo naše hrane in ji daje značilen in prepoznaven okus.

Česen je že dolgo znan ko živilo, ki lahko pozdravi marsikatero bolezen. Manj poznano je uživanje prehranskih dopolnil česna, ki ne vplivajo na okus vaše hrane oziroma na njen priokus, lahko pa dopolnijo vašo prehrano takrat, ko se prehranjujete neredno in neuravnoteženo.

Česen je eden izmed najučinkovitejših antioksidantov. V njem so flavonoidi, vitamin C, selen in žveplove spojine, za katere je ugotovljeno, da so zelo učinkovite v boju proti raku. Celicam pomagajo odstranjevati karcinogene snovi. Zmanjšujejo količino holesterola, znižujejo krvni tlak in preprečujejo nastajanje krvnih strdkov. Jetrom pomagajo aktivirati razstrupljevalne encimske sisteme in lahko pomagajo preprečevati alergije in astmo.

ZDRAVILNI UČINKI:

BOLEZNI SRCA: dodatki česna morda zmanjšujejo tveganje za bolezni srca.

ZVIŠAN KRVNI TLAK: Pri ljudeh s hipertenzijo je včasih opaziti znižanje krvnega tlaka.

OKUŽBE: redno uživanje česnovega dodatka lahko zmanjšuje tveganje za bakterijske okužbe in virusne infekcije, npr. prehlade.

GLIVICE: z rednim uživanje česnovih dodatkov je mogoče pozdraviti tudi glivične okužbe.

VIR: Amanda Ursell Vitamini in minerali

Vsebina: 60 kapsul

13.48 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...