Vsi izdelki

Ester C

Vitamin C je sestavina sadja in zelenjave. Je najpomembnejši vodotopni antioksidant, ki je pomemben za sintezo kolagena (glavne beljakovine v kitah, mišicah, kosteh, koži in arterijski steni), celjenje ran in krepitev imunskega sistema.

Zmanjšuje tvorbo kancerogenov v želodcu, sodeluje pri absorpciji železa, nadzoruje količino sladkorja v krvi, varuje oči pred UV-žarki, preprečuje zgoščenje krvi, ne dopušča kopičenja holesterola na stenah arterij, izboljšuje delovanje pljuč...

Potrebujemo ga pri akutnih in kroničnih vnetjih, če kadimo in v stresnih stanjih. Skupaj s karotenoidi ohranja dober vid v starosti.

Ponujamo novo obliko vitamina C, ki zagotavlja njegovo maksimalno absorbacijo in nas varuje pred nezaželenimi učinki askorbinske kisline. Zmanjšuje tveganje za razvoj očesne mrene. Priporočamo ga ljudem, ki imajo večkrat herpes na ustnicah ter za hitrejše celjenje ran, preležanin in krvavečih dlesni.

Dodatki vitamina C lahko okrepijo sposobnost imunskega sistema, da se upre virusnim in bakterijskim okužbam, pomagajo pa tudi pri hitrejšem zdravljenju prehlada.

Vsebina: 100 tablet

19.21 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...