Vsi izdelki

Geramax

Za večjo mišično vzdržljivost in moč

Geramax je dodatek, kateremu so v zadnjem desetletju namenili največ pozornosti, raziskav in študij. Vsebuje kreatin, ki bistveno poveča moč, vzdržljivost in eksplozivnost ter hitro obnavlja celično energijo(ATP). Francoski znanstveniki so kreatin odkrili leta 1835 in je naravno prisoten v mesu, predvsem v rdečem.

Geramax kot dodatek v prehrani povečuje mišično moč, izboljšuje regeneracijo, zmanjšuje utrujenost in krepi metabolizem. Je idealno dopolnilo za športnike. Ker je kreatin med športniki - predvsem v športih moči in hitrosti -eden najpopularnejših dodatkov v prehrani. Kreatin je snov, ki jo najdemo v našem telesu in nam pomaga predvsem pri zagotavljanju energije za mišično delo.

Dodatek kreatin monohidrata omogoča hitrejšo sintezo ATP (adenozin trifosfata), kar se kaže v večji intenzivnosti in moči pri aerobnem treningu. Poleg tega pa velika koncentracija kreatina v

stimulacijo mišic. Ko vzpostavite takšno stanje in je optimalno glede na vaš tip telesa, boste videli rezultate. To so zmanjševanje telesne maščobe in pridobivanje kvalitetne telesne teže;mišičevja.

Večina misli, da se kreatin uporablja le v športu za izboljšanje maksimalne in eksplozivne moči ter mišične mase. Le malokdo pa ve, da lahko ljudje, ki imajo probleme s srcem (kronični bolniki z oslabelim srcem oziroma ljudje, ki so doživeli srčno kap) tudi pridobijo z kreatinom. Znanstveniki so v poiskusu dali srčnim bolnikom 5 dni po 5g kreatina 4x dnevno (20g) in testirali jakost stiska roke do utrujenosti. Ugotovili so, da se je z treningom moč pri vseh izboljšala, največji napredek pa je imela skupina, ki je uživala kreatin! Ta skupina je bila bistveno močnejša od skupine, ki je dobila placebo.

Zaključili so, da kreatin pri srčnih bolnikih izboljša mišično vzdržljivost in moč in lahko na ta način izboljšati regeneracijo, zmanjšati utrujenost in okrepiti metabolizem. Ker se v telesu skozi metabolizem spremeni v Kreatin Fosfat in mišičnemu tkivu služi kot skladišče energije.

Noben dodatek k prehrani ne more nadomestiti zdravega načina življenja, kar vključuje regeneracijo, pravilno prehrano in pravilno

ponekod uporablja tudi kot del zdravljenja raznih bolezni: mišične distrofije in Alzeheimerjeve bolezni, ima pozitiven učinek na občutljivost telesnih celic na hormon inzulin, kar je dobrodošlo pri sladkornih bolnikih, izboljšuje kognitivne funkcije in lahko zmanjša količino homocisteina, ki naj bi bil pomemben dejavnik tveganja za pojav srčno-žilnih bolezni.

24.20 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...