Vsi izdelki

Koencim Q10 - vodotopni

Je edinstvena patentirana oblika CoQ10. Čudežni obvladovalec prostih radikalov

Je vitaminu podobna snov, ki je navzoč prav v vseh celicah živih bitji, ki živijo s kisikom. Odkrili so ga leta 1957 in ni pravi vitamin, saj ga je človeški organizem sposoben do določene starosti v zadostnih količinah ustvarjati sam. Po 30 letu starosti začne koncentracija Koencima Q10 padati.

Največji padec koncentracije je v srcu, zato ga je priporočljivo dodajati s prehranskimi dodatki.
Ultrasome CoQ10 krepi srce in daje moč posamezni celici, ugodno deluje pri angini pektoris, ugodno deluje po srčnem infarktu, preprečuje aterosklerozo, krepi imunsko odpornost, zmanjšuje nezaželene učinke zdravil za zniževanje povišane vrednosti holesterola (statini), zmanjšuje splošno oslabelost in kronično utrujenost, zmanjšuje splošno mišično utrujenost, deluje proti paradontalnim boleznim in krepi dlesni, pozitivno deluje pri zdravljenju neplodnosti pri moških (okrepi gibljivost semenčic), pozitivno učinkuje pri okrevanju po zlomu kolka, preprečuje nevrodegenerativne bolezni (Parkinsonova bolezen, Alzheimerjeva bolezen, multipla skleroza), pozitivno učinkuje pri hipertenziji, možganski kapi in migreni, pozitivno učinkuje pri starostni degeneraciji rumene pege in predstavlja močno antioksidativno zaščito celic.
Ultrasome-CoQ10 je edinstvena patentirana oblika koencima Q10, ki klinično dokazano zagotavlja boljše rezultate od generičnih oblik Q10. Ultrasome-CoQ10 je vodotopna oblika Q10,zato je izkoristek večji. Sproščanje CoQ10 iz Ultrasome-CoQ10 je praktično 100%. To je v primerjavi z drugimi konvencionalnimi oblikami CoQ l O za 90% več. Namenjen je vsem, ki želijo ohraniti mladost, živijo v stresu, so utrujeni, izčrpani, brez energije, se neredno prehranjujejo, imajo težave s srcem.
Ena kapsula vsebuje 30mg Ultrasome-CoQ10. Kapsule so rastlinskega izvora in zato primerne za stroge prehranske potrebe vegetarijancev in veganov. Odobrene so s strani najstarejše vegetarijanske organizacije na svetu; Vegetarian Society iz Združenega kraljestva, so certificiran Kosher izdelek, ki ustreza strogim zahtevam Judovske religije, so certificiran Halal izdelek, ki pomeni »dovoljeno« oziroma »čisto« živilo po Islamskem pravu, ne vsebujejo škroba, ne vsebujejo glutena in so primerne za osebe s celiakijo, ne vsebujejo konzervansov za podaljševanje obstojnosti.
Za preprečevanje bolezni zadošča ena kapsula na dan. Najbolje, da jo zaužijete med jedjo. Namenjene so odraslim in mladim po 15. letu starosti. Za lajšanje že obstoječih težav priporočamo dve do tri kapsule na dan. Eno do dve zjutraj po zajtrku in eno ob kosilu. Za ljudi, ki čutijo trenutno utrujenost oz. izčrpanost zaradi povečane obremenitve pa priporočamo, da si izboljšajo počutje z jemanjem ene kapsule Ultrasome-CoQ10, dokler povečana obremenitev traja.

28.90 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...