Vsi izdelki

Koralni kalcij v prahu

Nepogrešljiv pri ohranjanju trdnosti in zdravja kosti

Znanstveno je dokazano, da je 150 bolezni povezano s pomanjkanjem kalcija.

Zagotavlja močne kosti in zdrave zobe, preprečuje zmanjševanje kostne mase in zlome, pomaga zmanjševati nevarnost raka v debelem črevesju, skrbi, da vam srce bije enakomerno, sodeluje pri presnovi železa v telesu, lajša bolečine pred menstruacijo in je pomemben zniževalec holesterola. Skupaj z magnezijem koralni kalcij skrbi za zdravje srca in ožilja. Je bistven pri krčenju mišic, pri strjevanju krvi in vzdrževanju celičnih membran. Predstavlja koristno orodje v preprečevanju osteoporoze.

Osteoporoza je huda kronična bolezen. Zlomi, ki so glavni zapleti pri osteoporozi, prizadenejo približno 40 do 50 odstotkov žensk in 15 odstotkov moških po 50. letu starosti. Izredno pomembno je kako se "vedemo" do svojih kosti v fazi gradnje kostne mase (kostna masa se začne graditi v otroštvu in doseže maksimum okoli 20., 30. leta starosti), zanje pa moramo še posebej skrbeti po menopavzi oziroma pa 50 letu starosti.

Da pa bi kalcij lahko opravljal svoje delo, ga mora telo pretvoriti v ionizirano obliko kalcija. Ta težava je rešena, ker koralni kalcij postane ioniziran, takoj ko pride v stik z vodo. Telo tako lahko močneje vpije in koristi ta kalcij in minerale.

Vsebina: 100 g

27.12 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...