Vsi izdelki

Sok Acai

Superživilo s protivnetnim delovanjem

Je super živilo s protivnetnim delovanjem, regulator krvnega tlaka, izboljševalec prebave, za več vitalnosti, višji libido, vitko linijo. Acai jagode, temno vijoličasti sadeži iz divjih, deževnih gozdov Amazonije, rastejo na palmah in veljajo za izredno bogato hranilo, saj vsebujejo beljakovine, pomembne maščobne kisline, vitamine in minerale. Domače prebivalstvo jih uživa že stoletja za doseganje dobrega počutja.

Odkar jih je Dr. Perricone v oddaji Oprah Winfrey uvrstil na prvo mesto seznama 10-ih »superživil«, so acai jagode postale pravi hit med prehranskimi dopolnili v ZDA. Dr. Perricone zagovarja prvo mesto acai jagodam zaradi izredne vsebnosti antioksidantov (predvsem antocianinov), sinergijskega učinka z zdravimi, mononasičenimi maščobnimi kislinami, dietnimi, vlakninami, fitosteroli,idealne vsebnosti kompleksa aminokislin.

Acai sok obogaten z antioksidanti Oxy3TM zaradi visoke vsebnosti antioksidantov ter esencialnih maščobnih kislin kot sestavni del vsakodnevne uravnotežene prehrane lahko pomaga pri uravnavanju holesterola. Istočasno delujejo varovalno na srce in ožilje. Sodi med najmočnejše antioksidante. Strokovnjakom iz University of Florida je uspelo dokazati, da snovi iz jagod acai uspešno uničujejo rakave celice (raziskave na celicah v laboratoriju).

Na splošno se acai jagode priporočajo kot splošni antioksidant, energijski tonik, za obnovo celic.

Nekateri viri pa poročajo tudi o blagodejnem vplivu na libido in plodnost ter za uravnavanje telesne teže.

Oxy3TM je zaščitena, edinstvena kombinacija treh naravnih sestavin bogatih z antioksidanti rdečega grozdja, likopena ter resveratrola. Likopen je karotenoid naravno prisoten v paradižniku, daje mu značilno rdečo barvo. Vsebuje visoko raven antioksidantov. Resveratrol je antioksidant naravno prisoten v nekaterih rastlinah in sadju, najbogatejši vir je rdeče grozdje. Ima protivnetne lastnosti ter preprečuje raka ter bolezni srca in ožilja. Zaradi visoke ravni antioksidantov kot del vsakodnevnega zdravega načina življenja pomaga pri nižanju ravni holesterola.

Glede na sestavo jagod acai so nekateri znani ameriški strokovnjaki javno povedali, da so zagotovo odlično živilo in da jih priporočajo ljudem. Poleg tega, da uničujejo rakave celice, naj bi pripravki iz njih pomagali pri vnetju, spodbujali delovanje živčnega sistema in ohranjali mlajšo in bolj napeto kožo, učinkovali proti aterosklerozi, pomagali bolnikom s sladkorno boleznijo ter ljudem, ki imajo težave z očmi.

Ker jagode acai vsebujejo pomembne maščobne kisline je znano, da koristno učinkujejo na zdravje srca, predvsem žilnih sten. Vsak poznavalec že iz seznama snovi, ki jih najdemo v jagodah acai lahko ugotovi, da so izvrstno živilo, ki človeku zagotovo koristijo.

33.45 €Cena:
Loading Vstavljamo v košarico...
NalaganjeNalaganje...